Home
Ventana
Producten
Referenties
Partners
Contact
VENTANA
ALU
SCHRIJNWERK
*Ventana BVBA *Rozendaalstraat 117D *8904 Boezinge *GSM Philippe 0496/27.93.45 *E-mail: philippe.vanuxem@ventana-aluminium.be
Deuren:

De eerste indruk van een woning krijg je van zodra je de deur opent. Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren in ons gamma. Die doe stuk voor stuk recht aan de stijl van u woning: van eigenstijdse slanke profielen tot robuuste en romantische.
Er is voor elk wat wils.

Vrijheid van ontwerp:

Aluminium gebruiken voor het ontwerp van je deur geeft een enorme ontwerp vrijheid. Aluminium deuren kunnen groot en toch elegant zijn en bestaan in verschillende soorten: naar binnen- of buitenopende deuren, dubbel openslaande deure of pivotdeuren. Omdat aluminum profielen van nature uit erg sterk zijn, is een aluminium deur veilig. Nog niet gerust gesteld? Dan kan er eenvoudig extra beslag gebruikt worden om de deur nog beter te beschermen tegen inbraak. De deur van je dromen kan ook verzonken geplaatst worden. Zo staat ze gelijk met de drempel. Handig voor de toegankelijkheid van je woning en visueel aantrekkelijk.

Zin in een deur met een kleurtje? Dat kan, want je hebt keuze uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over gloss tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elke deur kan afgewerkt worden in een verschillende kleur (Bicolor). Zo past je deur perfect bij zowel het interieur van je woning als de gevel van je woning.

Of je nu op zoek bent naar een deur die past bij je gevel of eerder een deur die eruit springt dankzij zijn designlook. Ventana Kan je helpen met een oplossing op maat.

TERUG