Home
Ventana
Producten
Referenties
Partners
Contact
VENTANA
ALU
SCHRIJNWERK
*Ventana BVBA *Rozendaalstraat 117D *8904 Boezinge *GSM Philippe 0496/27.93.45 *E-mail: philippe.vanuxem@ventana-aluminium.be
GLASGEVELS:

Voor veel architecten is de gevel bepalend voor het design van het gebouw. Dat is niet de enige functie van een gevel. Die moet namelijk ook voldoen aan de vele technische voorwaarden die het leven en werken in het gebouw vergemakkelijken. Het belang van licht, ventilatie en energiebesparing mogen niet onderschat worden.

ZONNEWERING:

Controle van het binnenkomend zonlicht is een van de belangrijkste uitdagingen van energie-efficiënt bouwen. Het vinden van het juiste evenwicht tussen het binnenkomende zonlicht dat een ruimte verwarmt en/of overhitting is niet gemakkelijk. De efficiëntste manier om dit evenwicht te vinden is door gebruik te maken van externe zonwering. Een correcte toepassing van deze systemen voor mindert de nood om een aircosysteem en laat je toch voldoende genieten van die deugd doende zonnestralen.

MOSQUITO:

Mosquito is een horrensysteem dat gemonteerd wordt op een raam of schuifdeur en dat de insecten buiten houdt en het zicht naar buiten zo weinig mogelijk verhindert. Uiteraard is dit systeem toepasbaar op aluminium ramen van Reynaers. Daarnaast kan het ook geïnstalleerd worden op houten of PVC ramen. Zorgeloos de zomer in met Mosquito!

VENTALIS:

Ventalis is een ventilatieprofiel dat geïntegreerd wordt in een raam – of deurkader. De units regelen automatisch de luchttoevoer afhankelijk van de winddruk. Dit zorgt voor een aangename instroom van frisse lucht zonder dat er tocht ontstaat. De ventilatie-units hebben 5 verschillende standen zodat jijzelf de gewenste stand kan kiezen aan de hand van de ventilatie die je nodig hebt.

VERANDA'S:

Veranda's zijn de perfecte verlenging van je leefruimte. Ze brengen licht en lucht wanneer je die het meeste nodig hebt. De veranda's van Reynaers zijn zo ontworpen om koelte te brengen tijdens de zomermaanden en warmte tijdens de wintermaanden.
TERUG